Gratis verzending
Voor 22.00 besteld, morgen  in huis*
Achteraf betalen

Toont alle 4 resultaten

Beschermers / Protectie

Goede bescherming is onmisbaar in elke vechtsport. Bescherm je handen met een boksbandage of binnenhandschoen van RAM fighting gear. Je vindt ze hier…


Wel of geen vechtsport bescherming kopen?

Ja, wij vinden van wel. Bij het uitoefenen van een vechtsport is de kans aanwezig dat je een blessure oploopt. Daarom raden we altijd aan vechtsportbescherming te dragen. Of je nou een beginner of een professionele bokser bent, het is altijd het beste binnenhandschoenen of bandages onder je handschoenen te gebruiken. Je pols en hand krijgen hierdoor extra steun en bescherming. Een ander voordeel is dat het zweet niet rechtstreeks in je bokshandschoenen terecht komt, je verlengt hiermee de levensduur.

Boksbandages kopen?

De beste manier om je hand en pols te beschermen tijdens het boksen is om een bandage te gebruiken. De RAM bandages zwart 255 cm worden vaak gebruikt door kinderen, dames of heren met kleine handen. Deze maat wordt ook wel onder zakhandschoenen en mma handschoenen gebruikt omdat deze handschoenen vaak wat strakker zitten. De RAM bandages zwart 450 cm worden aangeraden voor heren met een normale of grotere hand. Boksbandages geven eigenlijk de beste bescherming. Het enige nadeel is dat het inwikkelen wel wat tijd kost, vooral wanneer je ze voor de eerste keren gebruikt. Bij elk productpagina van de bandages staat bij de omschrijving beschreven hoe je ze het makkelijkste aan kunt brengen.

Binnenhandschoenen kopen?

Het voordeel van een binnenhandschoen is dat je deze een stuk makkelijker aandoet dan bandages. Er zijn verschillende soorten binnenhandschoenen. Je hebt ook binnenhandschoenen voor boksen met een bandage eraan, zoals de RAM gel wrapped binnenhandschoenen. Deze bandages zijn een stuk korter dan de losse lange bandage en geven hierdoor minder steun. Deze binnenhandschoenen hebben ook gel op de knokkels voor extra bescherming.

Met alle feiten op een rijtje kunnen we zeggen dat bandages meer bescherming en steun geven aan je pols en hand. Bandages zijn ook over het algemeen een stuk goedkoper dan binnenhandschoenen. Een nadeel is dus wel dat het aanbrengen wat meer tijd kost. Na het wassen is het het beste om de boksbandage weer netjes op te rollen, zo blijven ze het mooist en gaan ze langer mee. Een binnenhandschoen trek je aan en je bent klaar en geen gerol na het wassen. Voor de beste bescherming kies je voor bandages, voor iets mindere bescherming en gemak kies je voor een binnenhandschoen.

Kom je er toch niet helemaal uit, heb je vragen, opmerkingen of wil je ons gewoon bedanken 🙂, dan kun je altijd even hier bij de veelgestelde vragen kijken, onze klantenservice bellen via 085 888 1015 (ma-vr 10.00-17.00), het contactformulier invullen, ons mailen via info@ramfightinggear.be of gewoon een whatsapp sturen.

whatsapp sturen WhatsApp met ons

Wij helpen jou graag!!!